Λευκάδα

Λευκάδα

01/12/2022 2022-12-03 20:21

Ανακαλύψτε το πιο όμορφο νησί του Ιονίου!

ΤΟ ΣΤΟΛΙΔΙ ΤΟΥ ΙΟΝΙΟΥ

Λευκάδα

Η Λευκάδα είναι ένα από τα Επτάνησα. Είναι το 4ο μεγαλύτερο νησί του Ιονίου και βρίσκεται μεταξύ Κέρκυρας και Κεφαλλονιάς. Η Λευκάδα περιβάλλεται από μια σειρά από μικρότερα νησιά, τον Κάλαμο, τον Καστό, το Μεγανήσι καθώς και από ένα συγκρότημα νησιών γνωστά ως Πριγκιπονήσια, στα οποία ανήκουν τα ιδιωτικά νησιά Σκορπιός, Μαδουρή και Σπάρτη. Λόγω της γεωγραφικής του θέσης συνδέεται με την Αιτωλοακαρνανία με πλωτή γέφυρα και η πρόσβαση στο νησί γίνεται με αυτοκίνητο, εύκολα και ανέξοδα.

Η Λευκάδα φημίζεται για τις αμμώδεις παραλίες της με καταγάλανα νερά, όπως το Κάθισμα και το Πόρτο Κατσίκι και για τα γραφικά ψαροχώρια και τα ορεινά χωριά της. Προσφέρει νυχτερινή διασκέδαση, αθλητικές δραστηριότητες όπως ιστιοσανίδα αλλά και αξιοθέατα, όπως το Ενετικό Κάστρο της Αγίας Μαύρας, το ακρωτήριο Λευκάτας και οι Καταρράκτες του Δημοσάρη.

ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΑ ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΝΑ ΝΕΡΑ

Παραλίες

Η Λευκάδα είναι ένα από τα πιο μαγευτικά ελληνικά νησιά και βρίσκεται στην καρδιά του Ιονίου. Λευκή άμμος και βότσαλα που λάμπουν στον ήλιο, κρυστάλλινα, τιρκουάζ νερά και φυσικά τοπία ενώνουν τις δυνάμεις τους για να δημιουργήσουν μερικές από τις καλύτερες παραλίες που θα δείτε ποτέ! Οι πιο δημοφιλείς και παγκοσμίως γνωστές παραλίες είναι το Πόρτο Κατσίκι, οι Εγκρεμνοί και το Κάθισμα.

ΑΠΑΡΑΜΙΛΛΗ ΟΜΟΡΦΙΑ

Αξιοθέατα

Αξιοθέατα με απαράμιλλη ομορφιά. Μοναδικά αξιοθέατα όπως το Φαράγγι της Μέλισσας, ο Καταρράκτης Δημοσάρη και πολλά άλλα σας περιμένουν να εξερευνήσετε στο εξωτικό νησί της Λευκάδας με τα τιρκουάζ νερά.

ΤΑΞΙΔΕΨΤΕ ΣΤΗ ΛΕΥΚΑΔΑ

Πρόσβαση

Η Λευκάδα έχει εύκολη πρόσβαση καθώς συνδέεται με την ηπειρωτική χώρα με μια πλωτή γέφυρα. Η υποθαλάσσια σήραγγα Πρέβεζας-Ακτίου προσφέρει εύκολη πρόσβαση στο νησί από τη βορειοδυτική Ελλάδα και το λιμάνι της Ηγουμενίτσας (100 χλμ.), που αποτελεί σημαντική πύλη για τη Δυτική και Κεντρική Ευρώπη. Οι επισκέπτες από τη Βόρεια Ελλάδα μπορούν εύκολα να φτάσουν στη Λευκάδα με την Εγνατία οδό. Φτάνοντας στα Ιωάννινα ακολουθήστε τη διαδρομή για Πρέβεζα όπου βρίσκεται η υποθαλάσσια σήραγγα.

Η απόσταση από το αεροδρόμιο Άκτιο προς το νησί της Λευκάδας είναι 22χλμ. Η γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου διευκολύνει τη σύνδεση του νησιού με την Ελλάδα, και το λιμάνι της Πάτρας (170 χλμ.), που είναι η δεύτερη μεγάλη πύλη προς την Ευρώπη.

Διακοπές στη Λευκάδα

Τα Πολυτελή Διαμερίσματα & Στούντιο Όλγα
θα γίνουν ο ιδανικός προορισμός σας για τις ονειρεμένες διακοπές σας στη Λευκάδα!

Check Availabity

Book your holiday here for surprising and satisfactory benefits.

1 Room , 1 Adult , 0 Children
Rooms
Adults
Childrens
Booking Rules Term & Privacy